Firmaaftale

Professionel behandling – direkte på arbejdspladsen

Sports-klinikken.com tilbyder virksomheder muligheden for at få professionel behandling til deres medarbejdere – direkte på arbejdspladsen.

Vi behandler med en kombination af massage, ledfrigørelse/mobilisering, akupunktur og rådgivning for at afhjælpe og forebygge arbejdsrelaterede skader. En behandlingsordning vil for jer resultere i at:

  • give bedre velvære og mere overskud hos medarbejderne
  • sænke risikoen for stress og kredsløbssygdomme
  • nedsætte sygefraværet blandt medarbejderne
  • give øget effektivitet

Vi tilbyder jer at komme ud til jeres arbejdsplads, hvor vi kan behandle jeres medarbejdere i dagtimerne mellem kl. 9-17. Vi stiller det nødvendige materiale til rådighed: Massagebriks, olie, nåle, lagner m.v. Det eneste I skal sørge for er et lokale og, at de der ønsker at benytte sig af ordningen medbringer eget håndklæde.

Minimumsbehandling er en gang om ugen af 4-5 timer.

Første gang vi møder en ny medarbejder, der ønsker en behandling, afsætter vi en time, så der er god tid til at få en snak og lave en grundig undersøgelse (varighed 10-15 min.) Efterfølgende vil en behandling vare 30 min. pr. medarbejder.

Timeprisen ved behandling én gang om ugen er 600 kr. Ønsker I at have behandling flere gange om ugen, tilbyder vi muligheden for at lave en rabatordning.

Under dette link kan I se hvilke sundhedsydelser, I skattefrit kan tilbyde jeres medarbejdere og under hvilke betingelser: http://www.skat.dk/display.aspx?oId=334770&vId=200917&indhold=1

Hvis I vælger, at medarbejderne skal betale en del af behandlingen, kan dette fratrækkes over medarbejdernes bruttoløn.

Massage/akupunktur og skadesbehandling på vores klinik

Får en af jeres medarbejdere en akut skade i bevægeapparatet, kan vedkommende behandles på vores klinik. Vi tilbyder akupunktur for rygestop, behandling i form af kroniske skader, knæproblemer, tennis- og golfalbue, migræne, spændingshovedpine, musearm, hold i ryg og nakke, lændeproblemer, skulderskader mv.

I kan vælge at lade jeres medarbejdere betale en del af beløbet. Resten faktureres jer en gang om måneden. Prisen er 600 kr. i timen, og der ydes 10 % rabat efter 10 behandlinger.

Vi ser frem til at høre fra jer, og glæder os til et sundt og positivt samarbejde.