Hold i nakken

Ondt i nakken

Vi tilbyder behandling af ondt i nakken eller hold i nakken her i klinikken i København. Ondt i nakken kan medføre, at smerterne kan trække op i hovedet som hovedpine, ned mellem skulderbladene og ud i armene. Der kan være sovende og prikkende fornemmelser ud i fingrene. Udover smerten kan du føle stivhed, når du bevæger nakken. Musklerne kan være stramme og ømme.

Ca. halvdelen af os alle oplever at have ondt i nakken. Det er en almindelig skavank, og heldigvis sjældent farligt.

Nakken har en central plads i vores krop, og den er samtidig en følsom del af vores krop. Det er ofte der
spændinger sætter sig, hvis man ikke har det godt.

Det kan ofte være svært for behandlere af finde en præsis forklaring på dine nakkeproblemer. Det menes, at såvel fysiske, psykiske, som sociale faktorer spiller ind – f.eks. kan der være slidtage, kulde/træk, overbelastning, du kan være i dårlig form, have en dårlig holdning, være trist, vred eller stresset. der er flere måder at behandle hold i nakke på, hvor udgangspunktet er at starte med fysiurgisk massage for at mærke kroppen og hvorden musklerne arbejder.

 

KONTAK MIG OM BEHANDLING AF HOLD I NAKKEN

Vi du høre mere om behandling af hold i nakken eller er du klar til at booke en tid? Du kan altid ringe til mig på telefon 41471747. Du er også meget velkommen til at sende en mail til kasper@fardan.dk eller udfylde min kontaktformular her. Jeg strå klar til at hjælpe her i klinikken i Vanløse i København.